Jobba som sjuksköterska i Norge

Halloj!

Sen min syster var här på besök så har jag funderat lite kring det här som hon jobbar med. Jag vill ju (som många säkert vet) plugga till läkare efter gymnasiet och att kunna jobba i Norge som läkarkonsult verkar som en så himla bra grej. Då får man ju verkligen en chans att hjälpa till där det behövs. Jag var faktiskt inne på hemsidan för det företaget som min syster jobbar för, (Bonliva om ni minns), och de erbjuder även vårdbemanning i Norge.

Sjuksköterska i Norge

I Sverige är det ju många som väljer att åka jobba som sjuksköterska i Norge med såna företag som Bonliva som erbjuder vårdbemanning i Norge. Jag tycker att det är helt fantastiskt som sagt så jag har gjort lite research eftersom jag blev väldigt intresserad av detta. Bonliva hjälper alltså alla som jobbar med vårdbemanning i Norge att fixa resa, försäkringar och boende. Det är så bra att en arbetsgivare gör så för sina anställda - och ännu bättre för såna som jag som inte vet någonting om försäkringar eller om hur man fixar boende. Jag är faktiskt riktigt taggad på att jobba som sjuksköterska i Norge under min läkarutbildning. Om jag gillar det kan jag ju även jobba där som läkare också.

Är ni sugna på vårdbemanning i Norge?

Hur känner ni inför att åka till Norge och jobba med vårdbemanning? Även om det inte är världens roligaste jobb för alla så får man ju uppleva så himla mycket mer. Norge är ett så himla mäktigt land med massa häftig natur. Sverige got nothing on Norge så att säga! Tycker ni att jag borde satsa på att jobba som sjuksköterska i Norge? Det känns som en helt unik chans att få uppleva Norge samtidigt som man får hjälpa andra. Blir ni också sugna på att jobba i Norge?

Landscape Photography of Landmark Mountain

Ha deeeeet!

/Hamid

 

3 dec 2020

Vad kul att ni hittat hit!

Välkommen till www.spangagymnasium.se.

Här kommer du bland annat få läsa om saker som hör till eller är relaterat med Spånga gymnasium

Vad händer på skolan?

Facebook