Maja bloggar

Hej alla!

Mitt namn är Maja och jag går i trean här på Spånga gymnasiet. Om en månad tar jag studenten så därför ville jag passa på att blogga lite här innan jag snart försvinner från skolan.

Känns så sjukt att vi tar studenten snart? Kan inte riktigt förstå det, jag längtar sjukt mycket samtidigt som det är lite läskigt. Vad ska jag göra i höst liksom? Har sökt en utbildning på universitetet men jag vet inte ... Skulle nog egentligen bara behöva en paus från plugget ett tag, jobba och tjäna liet pengar och fundera på vad jag ska göra med mitt liv haha.

Det var allt för idag, ville mest kika in och presentera mig.

Vi hörs snart igen

/M

1 maj 2017

Vad kul att ni hittat hit!

Välkommen till www.spangagymnasium.se.

Här kommer du bland annat få läsa om Spånga gymnasium, läxhjälp, CV-guider och så kommer du få hänga med i några elevers vardag, när de tar över bloggen för några dagar.