Jobba som bemanningsläkare

Hej allesammans!

Hamid här igen! Har ni haft en bra helg? Jag har äntligen fått träffa min syster igen, Amina ni vet? Hon som är överläkare. Hon jobbar just nu hur som helst som något som kallas för bemanningsläkare. Har ni hört talas om det förut?

Bemanningsföretag för läkare

Amina har nu under covid då jobbat som en slags hyrläkare eller läkarkonsult på olika vårdanstalter där det behövs. Det här kändes helt nytt för mig, men hon säger iaf att det har varit jättebra för sjukvården för då har hon och en massa andra bemanningsläkare kunnat stärka upp resurserna där det har funnits ett större behov. Hon jobbar på ett bemanningsföretag för läkare som heter Bonliva som är specialiserade på just läkarbemanning då. Jag visste inte att det gick att jobba som konsult som läkare, men det är ju hur bra som helst!

Höstmys med familjen

Min syster har som sagt hälsat på oss i helgen och vi har alla ätit massa god mat och spelat spel och suttit uppe och snackat till sent på kvällen. Min lillebror totaldäckade i soffan, haha! Jag skulle ju ha pluggat i helgen men eftersom Amina har varit hemma så fick jag göra det ikväll. Jag har skickat in alla inlämningar men behöver plugga lite mer inför fysikprovet som är på torsdag. Men det har jag ju mer tid till snart. Nu är jag jättetrött.

Person in Black Shirt and Black Pants Sitting on Brown and Blue Rug

Ses på skolan i morgon! God natt!

/Hamid

 

2 nov 2020

Vad kul att ni hittat hit!

Välkommen till www.spangagymnasium.se.

Här kommer du bland annat få läsa om saker som hör till eller är relaterat med Spånga gymnasium

Vad händer på skolan?